Kefalonia Greece +30 26740 22 514
360 Virtual Tour
Δραστηριότητες

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Η Κεφαλονιά παρέχει τη δυνατότητα στους επισκέπτες της να κάνουν πολλές δραστηριότητες. Ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς και ενδιαφέρουσες δραστηριοτητες είναι το κολύμπι στα κρυστάλλινα νερά, η πεζοπορεία σε τοπία σπάνιας φυσικής ομορφιάς, το ψάρεμα, οι καταδύσεις και η επίσκεψη σε μεγάλα αξιοθέατα του νησιού.

Ωστόσο για τους πιο ριψοκίνδυνους στην Κεφαλονιά υπάρχει η δυνατότητα να μάθετε και να κάνετε καγιάκ.Η Κεφαλονιά είναι ένα τουριστικά αναπτυγμένο και γεμάτο φυσικές ομορφιές νησί και οι δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε εκεί είναι πολλές και για όλα τα γούστα. Στην Κεφαλονιά οι πολλές δραστηριότητες κάνουν τις διακοπές σας στο νησί ακόμα πιο συναρπαστικές.

Βαυαρικοί Στάβλοι με Αλόγα για Ιππασία

Οι στάβλοι βρίσκονται στην περιοχή, ανάμεσα στα Ζερβάτα και στα Κουλουράτα. Υπεύθυνη εκπαιδεύτρια είναι η γερμανικής καταγωγής Κόνυ, που είναι ειδικευμένη στην ιππασία υπαίθρου, στα εμπόδια και στο ντρεσάζ.

Απολαύστε τα βουνά, τα φαράγγια, τις κοιλάδες, τους ελαιώνες και την παρθένα φύση της περιοχής πάνω σ' ένα άλογο.Με τα άψογα εκπαιδευμένα, σταθερά, υπάκουα άλογα ράτσας Haflingers και Βαυαρέζικα Θερμόαιμα, ο καθένας μπορεί να ασχοληθεί με την ιππασία, αρχάριος ή έμπειρος, νεότερος ή μεγαλύτερος σε ηλικία. Στους στάβλους χρησιμοποιούνται σέλλες αγγλικές, γουέστερν και τρέκιν.


Περπάτημα & Εξερευνήσεις

Η πεζοπορία στην γύρω περιοχή είναι η ευκολότερη δραστηριότητα, και δεν απαιτεί ειδικές γνώσεις ή εξοπλισμό. Βασίζεται στην αποκλειστική διάθεση του καθενός, για το πόσο μεγάλη ή το πόσο δύσκολη διαδρομή θα επιλέξει.

Ποδήλατα υπάρχουν διαθέσιμα προς ενοικίαση, ώστε να μπορέσετε να ευχαριστηθείτε το ήρεμο τοπίο ακολουθώντας μικρές απάτητες διαδρομές. Όταν η θερμοκρασία δεν είναι πολύ υψηλή, η ποδηλασία αποτελεί εξαιρετική άσκηση για όλο το σώμα.


Σχολή Κατάδυσης

Στην περιοχή της Αγίας Εφημίας υπάρχει σχολή κατάδυσης με ικανούς εκπαιδευτές, οι οποίοι κάνουν μαθήματα για αρχάριους και έμπειρους,  ενώ παρέχονται όλες οι απαιτούμενες προϋποθέσεις για την απόκτηση διπλωμάτων CMAS και PADI.

Ακόμα και ειδικές καταδύσεις προσφέρονται κατόπιν συνεννοήσεως. Για όλους εσάς που θέλετε απλά έχετε την πρώτη σας υποβρύχια εμπειρία και να δείτε πόσο εύκολα προσαρμόσετε το σώμα κάτω από το νερό, ένα εισαγωγικό μάθημα διαρκεί μόνο 90 λεπτά


Ενοικίαση Βάρκας

Ενοικίαση βάρκας είναι διαθέσιμη στις περιοχές της Αγίας Εφημίας και του Φισκάρδο. Ίσως πιστεύετε ότι είναι δύσκολο, άλλα εάν σας δοθούν οι κατάλληλες οδηγίες, αποτελεί το πιο διασκεδαστικό πράγμα για μια μέρα αλλιώτικη από τις συνηθισμένες! 


Ανακαλύψτε την δική σας μικροσκοπική παραλία και αισθανθείτε την ελευθερία, αφού κανείς δεν θα είναι δίπλα σας. Μπορείτε να κάνετε γυμνισμό, πικνίκ, ή ηλιοθεραπεία. Σίγουρα ό,τι και να διαλέξετε θα έχει μοναδική διάσταση, αφού δεν θα υπάρχουν μάρτυρες!


Κυνηγετική Φάρμα Κεφαλονιάς

Η Κυνηγετική Φάρμα της Κεφαλονιάς βρίσκεται σε μια έκταση 1000 στρεμμάτων, στην περιοχή Ανεμόμυλος της Πεσσάδας στην νότια πλευρά του νησιού. Οι υψηλές προδιαγραφές της ρεζέρβας ανταποκρίνονται στα Ευρωπαϊκά και Αμερικάνικα δεδομένα, ενώ είναι από τις λίγες που υπάρχουν στην Ελλάδα. Συνεχίζει την απρόσκοπτη λειτουργία της εδώ και 23 χρόνια, ενώ έχουν φιλοξενηθεί διάσημοι κυνηγοί από όλο τον κόσμο.Θηράματα εκτρέφονται από αυγά της ρεζέρβας στο εκκολαπτήριο και παράγονται τα ακόλουθα είδη: φασιανός κολχικός, φασιανός ringkek, πέρδικες πεδινές, της ερήμου από το Μαρόκο, chukar από την Κύπρο και δύο είδη αμερικάνικων ορτυκιών bob white (κολύνος) και Tenesy Red. 
Εκπαιδευμένα σκυλιά παρέχονται από τον ιδιοκτήτη.Επίσης υπάρχει σκοποβολή Skeet και κατάστημα με κυνηγετικό εξοπλισμό. Πριν από την επίσκεψη σας καλό θα ήταν να κανονίσετε κάποιο ραντεβού.Back to top
espa